Αυτοκίνητο

Μπορείτε να δείτε video με τα προϊόντα μας εδώ.

Ceramic Line 740
Ceramic Net 750
Yellow Line 820

Yellow Line 820

 

Ιδανική επιλογή για απαιτητικές επαγγελματικές ανάγκες. Η υψηλή ανθεκτικότητα του το καθιστά κατάλληλο για εργασίες φανοποιίας αυτοκινήτου και σκάφους. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για εφαρμογή σε σκληρές επιφάνειες με αντιχαρακτικά βερνίκια. Η ειδική στεατική του επίστρωση αποτρέπει το μπούκωμα προκειμένου να επιτευχτεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

White Dry Sanding Line (510)

Λευκό Ξηράς Τριβής (510)

 

Ειδικό προϊόν για ξηρό τρίψιμο όλων των υλικών στην φανοποιία. Είναι κατάλληλο για τρίψιμο σε υψηλές ταχύτητες. Η ειδική στεατική του επίστρωση αποτρέπει το μπούκωμα προκειμένου να επιτευχτεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Τα χοντρά νούμερα είναι κατάλληλα για τρίψιμο στόκου και αφαίρεση παλιού βερνικιού, ενώ τα ψιλά νούμερα είναι ιδανικά για αστάρι και βερνίκι.

Mat (922)

 

Ιδανικό προϊόν σχεδιασμένο για λείες και καμπυλωτές επιφάνειες. Χάρη στην εύκαμπτη κατασκευή του μπορεί να επιτευχθεί ομοιόμορφη λείανση σε γωνίες και πλαίσια με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κινδύνου ‘πληγώματος’ της επιφάνειας. Επιπλέον, η ευκαμψία του προϊόντος αυτού επιτρέπει να περνά ο αέρας και το νερό ελεύθερα, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο για υγρό και ξηρό τρίψιμο.

Abrasoft

Abrasoft (135sp)

 

Το Abrasoft είναι κατάλληλο για τρίψιμο καμπυλών και ανώμαλων επιφανειών, οι οποίες δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από τα τριβεία. Είναι πολύ χρήσιμο στο τρίψιμο του αυτοκινήτου. Το λεπτό σφουγγάρι επιτρέπει στο χρήστη να πιέζει σωστά το προϊόν πάνω στην επιφάνεια που τρίβει με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να “πληγωθεί” αυτή. Η ειδική αντιστατική επίστρωση αποτρέπει το μπούκωμα. Τα χοντρά νούμερα είναι ιδανικά για τρίψιμο στόκου ενώ τα ψιλά για ασταρωμένες και βερνικομένες επιφάνειες.

Waterproof Abrasive Paper

Αδιάβροχο (Ντουκόχαρτο) (270)

 

Χαρτί ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο χώρο του αυτοκινήτου που αποφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα στο υγρό τρίψιμο. Το ντουκόχαρτο συνίσταται για υγρό τρίψιμο βερνικιού, πλαστικού και συνθετικών υλικών με το χέρι. Το εύκαμπτο χαρτί και η σωστή κόλλα επιτρέπουν το εύκολο δίπλωμα και σχίσιμο του φύλλου ανάλογα με την εργασία. Αντιστέκεται στο στρίψιμο και στο μπούκωμα και μπορεί να αποδώσει τέλειες και ενιαίες επιφάνειες.

Alox Waterproof Paper

Αδιάβροχο Alox (275)

 

Ιδανικό προϊόν για υγρό ή ξηρό τρίψιμο όλων των ειδών χρωμάτων και βερνικιών (στόκος, βερνίκι). Το αντιολισθητικό του χαρτί διευκολύνει την χρήση του και η ευκαμψία του επιτρέπει το εύκολο δίπλωμα και σχίσιμο του για κάθε εργασία. Συνδυάζει υψηλή απόδοση στις αρχικές εργασίες καθώς και ιδανικό φινίρισμα.

Κορδόνι Μασκαρίσματος (921)
Abrasive Sponges

Λειαντικά Σφουγγαράκια (920)

 

Χάρη στην ευκαμψία τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς νερό για τρίψιμο επίπεδων και καμπύλων επιφανειών μετάλλου, πλαστικού και βερνικιού. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας σφουγγάρι με επίστρωση οξείδιο του αλουμινίου ή ανθρακοπυρίτιο ‘δεμένα’ με ειδική ρητίνη.

Non Woven

Λειαντικά Πετσετάκια (925)

 

Το 3D naylon τους προσδίδει τέλεια αποτελέσματα τριψίματος. Ιδανικό για στόκους, αφαίρεση σκουριάς και καθαρισμό βρώμικων επιφανειών, δημιουργώντας την σωστή επιφάνεια για την επόμενη εργασία βαφής.

Cutting Wheels
Σελίδα 1 από 11
Αυτοκίνητο Οκτώβριος 17, 2013

Επικοινωνία

Λεύκη- Ξάνθη, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 25410 27836
Φαξ: +30 25410 72323
Ιστοσελίδα: https://www.smirdex.gr
Email: pr@smirdex.gr