Ξύλο

Ceramic Net 750
Abrasoft

Abrasoft (135sp)

 

Το Abrasoft είναι κατάλληλο για τρίψιμο καμπυλών και ανώμαλων επιφανειών, οι οποίες δεν είναι εύκολα προσβάσιμες από τα τριβεία. Είναι πολύ χρήσιμο στο τρίψιμο του αυτοκινήτου. Το λεπτό σφουγγάρι επιτρέπει στο χρήστη να πιέζει σωστά το προϊόν πάνω στην επιφάνεια που τρίβει με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος να “πληγωθεί” αυτή. Η ειδική αντιστατική επίστρωση αποτρέπει το μπούκωμα. Τα χοντρά νούμερα είναι ιδανικά για τρίψιμο στόκου ενώ τα ψιλά για ασταρωμένες και βερνικομένες επιφάνειες.

Alox Abrasive Paper

Σιλερόχαρτο Alox (135)

 

Όντας ελαφρύ και ευέλικτο προϊόν, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τρίψιμο ανάγλυφων επιφανειών. Χάρη στην ειδική αντιστατική του επίστρωση αποφεύγεται το μπούκωμα. Τα χοντρά νούμερα συνιστώνται για το τρίψιμο στόκου, ενώ τα ψιλά για το τρίψιμο ασταριών και βερνικιού.

Silicon Carbide Finishing Paper

Σμυριδόχαρτο Φινιρίσματος SIC (140)

 

Το προϊόν αυτό είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό τρίψιμο ξύλου. Έχει μεγάλη δυνατότητα αφαίρεσης υλικού και προσδίδει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Το φινίρισμα βερνικιού και ασταριού γίνεται πιο εύκολο από ποτέ χάρη στο ειδικό στρώμα αντιστατικού που αποτρέπει το μπούκωμα. Είναι ιδανικό για τρίψιμο καμπύλων και ανάγλυφων επιφανειών χάρη στο εύκαμπτο χαρτί του και εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα φινιρίσματος . Μπορεί να διπλωθεί εύκολα σε οποιαδήποτε διάσταση.

 

Duroflex

Πατόχαρτο Κόκκινο Duroflex (330)

 

Αυτό το βαρύ χαρτί έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αφαίρεση πολύ υλικού. Ιδανικό για τρίψιμο σκληρών ξύλων, δερμάτων, με μηχανή ή με το χέρι.

Dural

Πατόχαρτο Μαύρο Dural (350)

 

Βαρύ χαρτί για τρίψιμο σκληρού συμπαγούς ξύλου, για λάκες, δαπέδα, δέρματα , αστάρι και χρώμα. Τα ψιλά νούμερα κάνουν τέλειο φινίρισμα και εξασφαλίζουν μια άριστη τελική επιφάνεια. Η ικανότητα του να αφαιρεί πολύ υλικό επιτυγχάνεται χάρη στο συνδυασμό υψηλής ποιότητας ανθρακοπυριτίου και ανθεκτικότητας του χαρτιού που έχει σαν βάση.

 

X-Cloth

Πανί X (625)

 

Ρολό πανί γενικής χρήσης κατάλληλο για τρίψιμο κάθε είδους σκληρού ξύλου, μέταλλου κτλ που έχει άριστη απόδοση και λειαίνει ιδανικά τις επιφάνειες. Προσαρμόζεται σε κάθε φορητό τριβείο.

X-Cloth

Πανί X (630)

 

Κατάλληλο για λείανση όλων των τύπων σκληρού ξύλου, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις και βέλτιστη τελική επιφάνεια. Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση κάθε φορά που μια μεγάλη αφαίρεση υλικού είναι αναγκαία. Το δυνατό πανί του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Εφαρμόζεται σε κάθε φορητή μηχανή.

Cloth ZX-635

Πανί ζιρκονίου ZX-635

 

Ρολό ζιρκονίου ιδανικό για τρίψιμο κάθε είδους ξύλου και ξύλινου δαπέδου.

Cloth Backed Narrow Belts

Στενοί Ιμάντες με Πανί

 

Ιμάντες με βάση πανί για τρίψιμο με μηχανές για στενούς ιμάντες καθώς για επιτραπέζιες λειαντικές μηχανές.

J-Superflex

Πανί J-Superflex (640)

 

Κατάλληλο για λείανση όλων των ειδών ξύλου. Είναι ένα εύκαμπτο προϊόν αλλά και σκληρό και επιθετικό, ιδανικό για τρίψιμο ενώσεων και εύκολο τρίψιμο καμπύλων.

Paper Backed Narrow Belts
Paper Backed Wide Belts

Πλατυταινίες

 

Ιμάντες με βάση χαρτί για τρίψιμο με μηχανές για στενούς / φαρδείς ιμάντες καθώς για επιτραπέζιες λειαντικές μηχανές.

Abrasive Sponges

Λειαντικά Σφουγγαράκια (920)

 

Χάρη στην ευκαμψία τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ή χωρίς νερό για τρίψιμο επίπεδων και καμπύλων επιφανειών μετάλλου, πλαστικού και βερνικιού. Τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας σφουγγάρι με επίστρωση οξείδιο του αλουμινίου ή ανθρακοπυρίτιο ‘δεμένα’ με ειδική ρητίνη.

Σελίδα 1 από 11
Ξύλο Οκτώβριος 17, 2013

Επικοινωνία

Λεύκη- Ξάνθη, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 25410 27836
Φαξ: +30 25410 72323
Ιστοσελίδα: https://www.smirdex.gr
Email: pr@smirdex.gr