750 Κεραμικό δίχτυ - Ρολά velour - Smirdex Coated Abrasives Industry
  • Καλέστε μας στο: +30 25410 27836
Ρολά velour
Το 750 Κεραμικό δίχτυ προσφέρει καλύτερη παραγωγικότητα και κερδοφορία καθώς ελαχιστοποιείται το φράξιμο («μπούκωμα»), προσφέροντας υψηλότερη απόδοση, καλύτερο φινίρισμα επιφανειών και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Χάρη στους κεραμικούς κόκκους που περιέχει, το 750 Κεραμικό δίχτυ της Smirdex είναι ιδανικό για πιο δύσκολες και απαιτητικές εφαρμογές, όπως σκληρό ξύλο, σκληρούς στόκους και άλλα στιβαρά υλικά επιφανειών. Υψηλή, επίσης, είναι η απόδοσή του σε ασταρωμένες επιφάνειες.

Η δομή του διχτυού επιτρέπει τη μέγιστη απομάκρυνση της σκόνης κατά το τρίψιμο. Αυτό συμβάλλει σε ένα καθαρότερο και υγιέστερο περιβάλλον εργασίας, μειώνοντας τον χρόνο και την προσπάθεια καθαρισμού, ενώ παράλληλα προστατεύει τον εργαζόμενο από την επικίνδυνη αιωρούμενη σκόνη.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εφαρμογές
Βιομηχανία Αυτοκινήτου, Σύνθετα υλικά, Ξύλο
Υπόστρωμα
PA net
Bonding
Resin over resin
Coating
Closed
Grit options
P60, P80, P100, P120, P150, P180, P220, P240, P320, P400, P500
Κόκκος
Κεραμικό
Επιλογές Προϊόντος
Ρολά velour
01
750 Κεραμικό δίχτυ ρολά velour
H115mmX25m
02
750 Κεραμικό δίχτυ ρολά velour
H70mmX25m
Video showcase
Το 750 Κεραμικό δίχτυ σε αστάρι και στόκο
Σας ενδιαφέρει να δείτε περισσότερα βίντεο παρουσιάσεων;
Σχετικά Προϊόντα
Κρατήστε με ενήμερο
με νέα και προσφορές!